Wellness

Mi is a wellness ? Miért lett divat ?

Ismerjük a szokásos válaszokat : rohanunk, stressz-szelünk, elfáradunk, kimerülünk, elhanyagoljuk testi – lelki egészségünket.

A wellness lehetőség egypillanatnyi megállásra, egy kis szusszanásra. De ne csak egy pillanatnyi megállás legyen, legyen ez újragondolás, magunkba merülés és valami másnak a kezdete. Hagyja, hogy érzékei elbóduljanak, tudata új, friss, kellemes gondolatokkal teljen meg. Egy őszinte mosoly, egy kis odafigyelés önmagunkra és szeretteinkre segíthet nemcsak a pihenésben, hanem újjáformáljuk értékrendünket, megtaláljuk a test és lélek harmóniáját.

Igal welness

A wellness egy életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelő módon őrizheti meg. Egy wellness hétvége az egyik legjobb kikapcsolódás egészségünk megóvása érdekében, ráadásul örök emlék marad.

Kinek ajánlott egy wellness hétvége ?

Korosztálytól és nemtől függetlenül mindenkinek javasolt a wellness életmód és akár évente pár wellness hétvége, aki arra vágyik, hogy sok – sok éven keresztül jól érezze magát bőrében.

Igal welness

Merüljön el panziónk wellness világába és élvezze a finn szauna, az infra szauna, a pezsgőfürdő kényeztető hatását. Válasszon kedvére a hagyományos, a frissítő és a talpreflex masszázsok közül, melyek felfrissítik testét – lelkét!